titels

Bereikbaarheid

Gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte te Zutendaal, of in de natuur,  waarbij we kunnen starten aan de praktijk of aan één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen.  De mogelijkheid van coaching of therapie in de natuur kan besproken worden tijdens ons eerste gesprek.


Mijn praktijkruimte is gelegen aan een privéwoning in een rustige wijk.  Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk. 


Ook met het openbaar vervoer is de praktijk erg gemakkelijk te bereiken. Zo liggen er meerdere haltes van De Lijn op wandelafstand (max. 300m), nl. de haltes Zutendaal Bessemer, Valkenbergstraat, Driesstraat. Ten slotte ligt de praktijk ook op het Limburgs fietsroutenetwerk, vlakbij knooppunt 62. Hierdoor is ook vervoer per fiets een veilige en aangename mogelijkheid.  

Terugbetaling

Enkele mutualiteiten voorzien reeds een gedeeltelijke terugbetaling van de sessies.  Tijdens ons eerste gesprek zullen we samen bekijken of dit voor jou van toepassing is. Indien dit het geval is, kan je het terugbetalingsformulier opvragen bij jouw mutualiteit en meebrengen bij jouw volgende gesprek.

Link: Terugbetaling

Over menoia

Menoia, een compositie van de Griekse woorden eunoia en metanoia, staat voor het proces waarbij we samen op zoek gaan naar perspectief.  Bij psychologiepraktijk menoia kan je terecht voor psychologische hulp op maat, waarbij de focus ligt op jouw persoonlijke doelstellingen. Om deze te kunnen realiseren zetten we in op jouw krachten en mogelijkheden, alsook jouw steunsysteem. 


Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info:

x

Evenement verwijderen

Ben je zeker dat je het evenement wilt verwijderen?

x

Evenement beheer

Evenement gegevens aanpassen.

Voeg een datum toe